Siirry sisältöön

Maarakennusta ja kunnallistekniikkaa

Toteutamme kaikki urakat vastuullisesti, laadukkaasti, kestävästi ja hyvää rakennustapaa noudattaen. Monipuolinen ammattitaitomme kattaa kaikki maanrakennusalan palvelut. Palvelemme kaikkia asiakkaita, yksityisiä, yrityksiä ja julkista sektoria, aina asiakaslähtöisesti ja asiakkaan toiveet, aikataulut ja budjetit huomioon ottaen.

Kattavaan ja monipuoliseen kalustoomme kuuluu viisi kaivinkonetta (3,5-30tn), kaksi kuorma-autoa ja pyöräkuormaaja. Pystymme toteuttamaan niin isot kuin pienetkin urakat alusta loppuun asti, asiakkaan toiveiden mukaan. Toteutamme myös aliurakointia sekä yksittäisiä kaivuutöitä osana isompaa urakkaa, esimerkiksi rakennustyömaalla voimme tehdä pohjatyöt tai hoitaa viherrakennustyöt. Haluamme olla joustava kumppani ja yhteistyö kanssamme toimii aina varmasti.

Palvelumme

  • Maanrakennustyöt
  • Kunnallistekniikka
  • Salaojitukset
  • Rakennusten pohjatyöt
  • Piha- ja viherrakennustyöt
  • Teiden rakentaminen
  • Verkon rakentaminen
  • Maa-aineskuljetukset
  • Sorat, sepelit, mullat
  • Vaihtolavapalvelu

Ota yhteyttä ja kysy lisää urakkahinnoistamme!

oznor
cof

Rakennusten pohjatyöt sekä salaojitukset

Teemme rakennusten pohjatyöt vuosien kokemuksella. Toteutamme monipuolisesti rakennuspohjien kaivuutyöt, massanvaihdot sekä rakennusalueen raivaukset. Meidän työjälkeemme voi luottaa. Maanrakennustöissä on tärkeää luottaa kokeneeseen ammattilaiseen, jotta varmistutaan huolellisuudesta sekä turvallisuudesta ja kestävyydestä.

Toteutamme myös viemärilinjojen rakentamiset, kaapeloinnit, kunnallistekniikan sekä salaojitukset kohteeseen kuin kohteeseen. Voimme auttaa vanhojen putkistojen saneerauksessa tai kaivaa uudet.

Piha- ja viherrakennustyöt Salon alueella

Anna pihasi tai puutarhasi toteutus ammattilaisen tehokkaisiin, huolellisiin ja ammattitaitoisiin käsiin. Toteutamme kaikki viherrakennustyöt vuosien kokemuksella, aina asiakkaan toiveita noudattaen ja kunnioittaen. Meille tärkeää on asiakastyytyväisyys ja huolellinen työjälki. Saamme tehtyä urakat hankalissakin paikoissa, toteutettua maa-ainessiirrot, sora- ja multakuormat, kaivuutyöt kaivinkoneella, kiveystyöt, muurityöt, kukkapenkkien muokkaamiset sekä monet muut piha- ja viherrakentamisen palvelut.

Vaihtolavapalvelu

Tuomme vaihtolavan kohteeseesi ja viemme pois luotettavaan ja kustannustehokkaaseen hintaan. Me pidämme huolta jätteiden jatkokierrätyksestä ja poisviennistä.
Tilaa vaihtolava omaan kohteeseesi vaikka tänään.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää hinnoistamme!

IMG-20191002-WA0023
JOKA_INFRA-logo-300

Luotettu maanrakennustöiden ja kunnallistekniikan ammattilainen. Meihin saat aina yhteyden. Vastaamme mielellämme tiedusteluihin. Pyydä tarjous tai kysy lisää palveluistamme. Muista myös vaihtolavapalvelumme. Meiltä saat myös multa- ja sorakuormat suoraan kohteeseesi.

logo-valkoinen

JoKa Infra Oy
Santaojantie 211
24260 Salo

luotettava-kumppani-uusi-175x79
Vieritä ylös